Nieuwe vestiging in Nazareth

07 januari 2020

Primeur!

In april 2020 openen we een nieuwe winkel in Nazareth. Deze winkel is de voormalige Paul's Brood & Banket gelegen in de Roombaardstraat 44 in Nazareth.

Wij zijn volop bezig met de verbouwingen en hopen u graag talrijk te verwelkomen. In deze winkel zal u ook kunnen genieten van een gezellige tearoom. Tot binnenkort!

Interesse om ons gloednieuw team te komen versterken?

Wij zijn nog op zoek naar verschillende winkelmedewerkers voor deze vestiging. Ontdek hier ons aanbod op onze jobsite en sta mee aan de opbouw van onze nieuwe zaak!


Bakkerij Aernoudt is al meer dan 80 jaar een gevestigde waarde in Gent en Oost-Vlaanderen. Werken bij Bakkerij Aernoudt, is werken in een dynamisch team dat gepassioneerd is door de brood en banket. Onze focus ligt op vakmanschap en dat start in ons atelier. Het hart van onze bakkerij klopt verder in onze verschillende winkels waar onze medewerkers van ’s morgens klaarstaan voor onze klanten. Iedereen bij ons in het bedrijf draagt bij tot waarvoor Aernoudt vandaag staat!

Wil jij net als onze 300 medewerkers elke nacht of dag heerlijk brood en banket aanbieden aan onze klanten? Voel jij het kriebelen om onze klanten te laten proeven van onze passie? Dan ben je hier op de juiste plaats.