Nieuwe vestiging!

13 november 2019

Welkom!

Op vrijdag 29 november 2019 openen wij de deuren van onze gloednieuwe (tweede) winkel in Lochristi. In deze vestiging zullen wij 7/7 open zijn, ook tijdens de Feestdagen. Verder kan u er ook genieten van een lekkere koffie, lunch of vieruurtje in onze tearoom.

Op vrijdag 29/11, zaterdag 30/11 en zondag 1/12 geven wij 15% welkomstkorting op alle brood & banket*.

Waar? Slagmanstraat 1, Lochristi Denen (kruispunt)

Telefoon? 09 396 11 55

Openingsuren?
Maandag t/m vrijdag     06u - 18u30
Zaterdag & zondag         06u - 18u00

* niet geldig op confiserie en zolang de voorraad strekt

 

Interesse om ons gloednieuw team te komen versterken?

Wij zijn nog op zoek naar verschillende winkelmedewerkers voor deze vestiging. Ontdek hier ons aanbod op onze jobsite en sta mee aan de opbouw van onze nieuwe zaak!


Bakkerij Aernoudt is al meer dan 80 jaar een gevestigde waarde in Gent en Oost-Vlaanderen. Werken bij Bakkerij Aernoudt, is werken in een dynamisch team dat gepassioneerd is door de brood en banket. Onze focus ligt op vakmanschap en dat start in ons atelier. Het hart van onze bakkerij klopt verder in onze verschillende winkels waar onze medewerkers van ’s morgens klaarstaan voor onze klanten. Iedereen bij ons in het bedrijf draagt bij tot waarvoor Aernoudt vandaag staat! Wil jij net als onze 300 medewerkers elke nacht of dag heerlijk brood en banket aanbieden aan onze klanten? Voel jij het kriebelen om onze klanten te laten proeven van onze passie? Dan ben je hier op de juiste plaats.